Expert Sessies
Overzicht

Expert Sessie - Assessen en selecteren in multiculturele context

Is de Assessment- en Recruitmentbranche klaar voor de internationale arbeidsmarkt? (1 juni 2018)

1 juni 2018

Sprekers
PAUL ABELL

Inclusief een loopbaan bij de Universiteit van Amsterdam is Paul Abell (1952) al bijna 30 jaar werkzaam als onderzoeker en psycholoog-adviseur op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken, HRM en diversiteitsmanagement. Op dit moment werkt hij voor Leeuwendaal. Naast adviseur is hij selectiepsycholoog met expertise op het gebied van assessment centers, met name waar het kandidaten met een dubbele culturele achtergrond betreft. Als voorzitter van de adviesraad Diversiteit en Integratie van de gemeente Amsterdam adviseert hij B&W en de gemeenteraad van Amsterdam.

PAULINA LINNENBANK

Arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij heeft ook jarenlange ervaring met assessments, training en coaching bij diverse adviesbureaus en op de HRM afdeling van een internationale organisatie. De laatste 16 jaren is zij zelfstandig gevestigd adviseur en geeft zij training en coaching op het gebied van culturele effectiviteit. Naast veel praktijkervaring is Paulina medeschrijfster van het boek Culturele Diversiteit en Assessment, verschillende mensen gelijke kansen.

Na deze expertisesessie:

  • Ben je bijgepraat door experts over onderzoeksresultaten, best practices en tips om je assessment beter te laten aansluiten op de steeds internationaler wordende arbeidsmarkt.

Meer informatie in de flyer (pdf)

Praktische informatie
Datum

Vrijdag 1 juni 2018, van 13.30 tot 17.30.

Locatie

Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht

Kosten

Eur 95,- (exclusief btw). Inclusief handouts, koffie, thee, snacks, borrel.

Accreditatie

Aangevraagd ten behoeve van (her)registratie Registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie.

Stuurgroep Alles over Assessments Expert Sessies

De Expert Sessies worden georganiseerd door de stuurgroep.

Vervolg

Nog meer weten over dit thema? Bekijk dan ook de cursus Interculturele Sensitiviteit over omgaan met culturele verschillen in de praktijk.

Op LinkedIn worden discussies van de Alles over Assessment bijeenkomsten voortgezet.