Expert Sessies
Overzicht

Stuurgroep Alles over Assessments Expert Sessies

Alles over Assessments organiseert regelmatig Expert Sessies ter bevordering van de kwaliteit, innovatie en transparantie in de assessmentbranche.

De stuurgroep zet de lijnen uit voor deze sessies en wordt gevormd door:

Edith Bont

Edith Bont


Amber van den Hout

Amber van den Hout


Ik ben Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie en sinds 2001 actief binnen de assessmentbranche. Na jaren voor een aantal adviesbureaus gewerkt te hebben, ben ik  in 2011 zelfstandig aan de slag gegaan onder de naam Uw Assessment Psycholoog. Ik verhuur mij als freelancer aan adviesbureaus, maar neem ook assessments af in eigen beheer. Hiervoor werk ik bij grotere opdrachten samen met een netwerk van collega assessmentpsychologen. Alles over Assessment biedt een platform om kennis en kunde up-to-date en actueel te houden, om te kunnen leren van vakgenoten en om kennis en ervaringen over te dragen. Ik sluit mij hier graag actief bij aan en ben gemotiveerd om een bijdrage te leveren waar het zowel inhoud als coördinatie betreft.

Evert Hummelen

Evert Hummelen


Assessments worden vaak in belangrijk situaties ingezet, of het nu gaat om een beslissing bij een selectievraag of een ontwikkelvraag, in beide gevallen zijn er vaak behoorlijke consequenties aan de uitslag verbonden, consequenties die vertaald kunnen worden in geld maar ook persoonlijk grote impact kunnen hebben. Het is dan ook van belang dat assessments gebaseerd zijn op degelijke instrumenten, door gekwalificeerde mensen worden uitgevoerd en dat gevolgde procedure met waarborgen is omgeven zodat de belangen van alle partijen recht wordt gedaan. Ik denk dat we met Alles over Assessments daaraan een bijdrage kunnen leveren.

Daan van Rossum

Daan van Rossum


Als econoom werkzaam bij een communicatiebureau en bijzonder geïnteresseerd in besluitvorming en processen in het bedrijfsleven. Inzetten van assessments kan daar onderdeel van uitmaken, waardoor ik als 'buitenstaander' met interesse kijk naar de branche.
Bij Alles over Assessments richt ik mij echter vooral op de communicatieuitingen en de website in het bijzonder. Werken aan een (online) platform zie ik als een leuke, uitdagende en leerzame activiteit.

Paul van der Spek

Paul van der Spek


Sanne van Vuuren

Sanne van Vuuren


Ivo Winkes

Ivo Winkes


Ivo Winkes is arbeids- en organisatiepsycholoog, manager van een van de oudste assessmentbureaus van Nederland en initiatiefnemer van Alles over Assessments. De reden om AOA, het platform voor en door de assessmentbranche te starten is het stimuleren van transparantie, kwaliteit & innovatie in de assessmentbranche. Nu, een paar jaar later is het fascinerend om te zien welke bureau-overstijgende initiatieven er vanuit deze waarden zijn ontstaan.