Alles over de achtergrond van Alles over Assessments

Hét online platform voor de assessmentbranche sinds 2009. Alles over Assessments zet zich in voor transparantie, kwaliteit en innovatie in de assessmentbranche.

Voor assessmentprofessionals organiseren we expertisesessies over uiteenlopende thema's. Daarnaast brengen we recente wetenschappelijke ontwikkelingen in kaart, in samenwerking met gerenommeerde wetenschappers.
We helpen inkopers, (HR)-managers bij het kiezen van het voor hen juiste assessment en (online) assessmentbureau. Er bestaan namelijk grote verschillen tussen assessmentbureaus in aanpak, prijs en kwaliteit die voor de niet goed geïnformeerde inkoper van asssessmentdienstverlening soms moeilijk zijn te herkennen en te verklaren.
Voor deelnemers bieden we achtergrond en ondersteuning, ter voorbereiding op het assessment.

Dankzij de inzet van talloze professionals uit de branche, tijdens symposia of bij het onderhouden van dit platform zijn al veel doelen bereikt. Bekijk het overzicht.
Wil jij samen met het netwerk van Alles over Assessments bijdragen aan het verder versterken van de assessmentbranche of hierover van gedachten wisselen? Laat het ons weten.

Alles over Assessments is in 2009 gestart door Ivo Winkes en Thijs Garritsen. Beiden arbeids- en organisatiepsycholoog, met zowel ervaring in het assessmentvak als in de HR-branche. In 2012 heeft web- en communicatiespecialist Daan van Rossum de plek van Thijs Garritsen overgenomen.

Contactgegevens Alles over Assessments:
drs. Ivo Winkes, Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie.
info@allesoverassessments.nl | 0645550731
KVK: 64478289 | BTW: NL855682875B01
Georges Braquehof 23, 3544 KE Utrecht