Privacystatement

In deze verklaring informeren we u over hoe wij uw gegevens verzamelen en verwerken als u gebruik maakt van onze diensten.


Laatst bijgewerkt: 22-05-2018

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server. Wij zullen deze persoonsgegevens niet gebruiken voor andere doeleinden.

Bewaartermijnen

We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan deze persoonsgegevens vereist zijn voor de doelen waartoe zij oorspronkelijk zijn verzameld.
Voor mailinglists hanteren we geen einddatum. We werken de lijst jaarlijks bij. Indien u uzelf hebt uitgeschreven voor onze mailings, dan verwijderen wij deze persoonsgegevens zo snel mogelijk.
Voor facturen en gerelateerde gegevens, hanteren we de wettelijke bewaartermijn, waarbij we jaarlijks ons archief opschonen.

Beveiliging

Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens zo optimaal mogelijk te beschermen tegen misbruik en verlies. We maken gebruik van beveiligde servers, verbindingen en opslag.

Delen van persoonsgegevens met derden

We delen persoonsgegevens uitsluitend met derden wanneer wij voor de uitvoering van onze dienstverlening, zoals het Certificate of Excellence, hiertoe genoodzaakt zijn. Met bedrijven die in opdracht van Alles over Assessments persoonsgegevens verwerken, sluiten wij een verwerkersovereenkomst, waarmee wij zorgvuldig gegevensgebruik en een passend niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens waarborgen.

Google Analytics

Deze site maakt gebruikt van Google Analyticscookies. Zo verzamelen wij geanonimiseerde gegevens om een beter inzicht te krijgen in hoe bezoekers de website gebruiken, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen en verbeteren.

Zorgvuldigheid

We controleren regelmatig of we aan ons privacybeleid voldoen. Jaarlijks evalueren wij onze bestanden en schonen wij onze bestanden op. Als u vragen heeft over ons privacybeleid of uw persoonsgegevens wilt laten wijzigen of verwijderen, kunt u contact met ons opnemen.

e | info@allesoverassessments.nl | t | 0645550731

Aanmelden voor mailings van Alles over Assessments
Uitschrijven voor mailings van Alles over Assessments