Over ons

Alles over Assessments is hét online platform voor en door de assessmentbranche.


Sinds 2009 zetten wij ons in voor transparantie, kwaliteit en innovatie in de assessmentbranche.

Wat we doen

Voor assessmentprofessionals organiseren we Expert Sessies over uiteenlopende thema's. Wij brengen recente wetenschappelijke ontwikkelingen in kaart, in samenwerking met gerenommeerde wetenschappers. Kennis wordt gedeeld met de praktijk via deze Expert Sessies, maar ook via de website, social media en de digitale Alles over Assessments Quarterly.

Inkopers en (HR)-managers helpen we bij het kiezen van het voor hen juiste assessment en (online) assessmentbureau. Er bestaan namelijk grote verschillen tussen assessmentbureaus in aanpak, prijs en kwaliteit die voor de niet goed geïnformeerde inkoper van asssessmentdienstverlening soms moeilijk zijn te herkennen en te verklaren.

Deelnemers tot slot ondersteunen we door het delen van informatie (over coaching en training) en oefenmateriaal ter voorbereiding op het assessment.

Wie we zijn

Alles over Assessments is in 2009 gestart door en Thijs Garritsen. Beiden arbeids- en organisatiepsycholoog, met zowel ervaring in het assessmentvak als in de HR-branche. In 2012 heeft web- en communicatiespecialist de plek van Thijs Garritsen overgenomen.

Voor en door assessmentprofessionals

Wil jij samen met het netwerk van Alles over Assessments bijdragen aan het verder versterken van de assessmentbranche of hierover van gedachten wisselen? Laat het ons weten.

Bekijk ook ons overzicht met links over de assessmentbranche.

Contactgegevens Alles over Assessments

drs. Ivo Winkes, Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie.
info@allesoverassessments.nl | 0645550731
KVK: 64478289 | BTW: NL855682875B01
Georges Braquehof 23, 3544 KE Utrecht

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden en annuleringsregeling vindt u hier.